5 λόγοι που χρειάζεσαι ένα bean bag στη ζωή σου!

Αρχικά, για ‘σένα που δεν ξέρεις τι είναι το bean bag, είναι μια σφραγισμένη σακούλα που περιέχει αποξηραμένα φασόλια, σφαιρίδια από PVC, διογκωμένο πολυστυρόλιο ή διογκωμένο πολυπροπυλένιο, την οποία ντύνουν με διάφορα υφάσματα.

Μπορεί φυσικά να το γνωρίζεις ως «πουφ». Να ξέρεις όμως ότι η λέξη «πουφ» αναφέρεται στις μικρές “σακούλες φασολιών” ενώ η λέξη «bean bag» στις μεγάλες.

Σου μαζέψαμε λοιπόν  5 λόγους για τους οποίους χρειάζεσαι ένα bean bag στη ζωή σου!

1) Μπορείς να το πάρεις παντού!

Είτε θέλεις να χαλαρώσεις στη φύση, είτε να πας παραλία, μπορείς να το πάρεις μαζί σου!

Μεταφέρεται εύκολα, αφού είναι αρκετά ελαφρύ και σε μέγεθος που χωράει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου –  άσε που μπορείς να το στριμώξεις κιόλας!

2) Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως decoration!

Υπάρχουν bean bags σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια.

Όποιο και αν είναι το styling του δωματίου – είτε πρόκειται για υπνοδωμάτιο, σαλόνι, βιβλιοθήκη – ή ακόμα και για εξωτερικό χώρο, σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο bean bag για να γεμίσεις ένα κενό σημείο!

3) Είναι μια καλή περιβαλλοντική επιλογή!

Όπως πιθανόν να ξέρεις η αποδάσωση είναι ένα σοβαρό παγκόσμιο ζήτημα.

Για να φτιάξουν τις ξύλινες καρέκλες κόβονται χιλιάδες δέντρα και η απώλεια δέντρων συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη και τη ρύπανση.

Τα δάση παρέχουν στην ατμόσφαιρα μεγάλες ποσότητες οξυγόνου ετησίως γι’ αυτό και αν αγοράσεις ένα bean bag αντί για μια ξύλινη καρέκλα βοηθάς στο περιβάλλον!

4) Τα bean bags είναι ανθεκτικά και τα αγαπούν τα παιδιά!

Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείς ούτε για το αν θα χτυπήσουν τα παιδιά ενώ παίζουν με το bean bag, αλλά ούτε και αν θα το λερώσουν.

Αν πέσουν πάνω στο bean bag ενώ παίζουν, όπως έχεις καταλάβει θα πέσουν πάνω στα μαλακά. Και αν το λερώσουν, μην ανησυχείς – εκτός του ότι πλένεται, στεγνώνει και γρήγορα!

5) Θα χαλαρώσεις και θα βάλεις τέλος στους μυικούς πόνους!

Οι καρέκλες bean bag είναι ιδανικές για τη χαλάρωση! Όταν το σώμα σου χαλαρώσει, είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρεις από πονοκεφάλους.

Επίσης, τα bean bags βοηθούν στην ανακούφιση της έντασης στον λαιμό και στους ώμους!

Τώρα που ξέρεις πόσο υπέροχο είναι να έχεις ένα bean bag, δεν πιστεύεις ότι το χρειάζεσαι;

Μάθε περισσότερα και δοκίμασε το δικό σου bean bag εδώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *