MyBeanBag: Μάθε τι εννοούμε όταν μιλάμε για ξεκούραση & στυλ!

Συχνά παραπονιέσαι ότι δεν ξεκουράζεσαι όσο θα ήθελες.  Σκέφτηκες όμως ότι μπορεί να επηρεάζει ο τρόπος που ξεκουράζεσαι και όχι ο χρόνος;

Τι νομίζεις;

Υπάρχει ένα προϊόν που σε βοηθά να καταπολεμήσεις το αίσθημα της κούρασης και ταυτόχρονα σου προσφέρει άλλα τόσα καλά που θα ανακαλύψεις πιο κάτω.  Το όνομα του: MyBeanBag.

Πιο κάτω θα καταλάβεις γιατί σου προτείνουμε το MyBeanBag!

1) Όπως σε βολεύει


Αυτό που κάνει το MyBeanBag να ξεχωρίζει  από τα άλλα έπιπλα είναι ο τρόπος που είναι δομημένο. Τι εννοούμε; Το BeanBag μπορεί να αλλάξει σχήμα και να προσαρμοστεί στα δικά σου δεδομένα.

Σ’ αντίθεση με ένα συνηθισμένο επίπλο που κάθεσαι, ή ξαπλώνεις, αλλά δεν παύει να αλλάζει το σχήμα του και να συνεχίσεις να είσαι άβολα. Το BeanBag είναι γεμάτο από μικρές, στρογγυλές πολυστερίνες που μετακινούνται εύκολα παίρνοντας το σχήμα που θες εσύ.

Επομένως, μπορείς να ξεκουραστείς σε όποια στάση θέλεις, χωρίς να σε περιορίσει.

2) Πόνος τέλος!

Αν είσαι κι εσύ ένα από τα άτομα που ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία του πόνο της πλάτης τότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα εδώ.

Σύμφωνα με τον Dr.  Saldon (2017), τα Bean Bag θεωρούνται από τα καταληλλότερα έπιπλα επειδή προσαρμόζονται στο σώμα και δημιουργούν τέλεια υποστήριξη.

Αυτό σημαίνει ότι βοηθά στη μείωση του πόνου της πλάτης, μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού και το στρες για τον λόγο ότι το σώμα παίρνει μια φυσική μορφή.

3) Έχεις MyBeanBag, έχεις Στυλ

Το MyBeanBag δεν είναι μόνο για να προσέχει το σώμα σου, αλλά και για να σου προσθέσει στυλ στον χώρο σου. Ναι, αυτό γίνεται πολύ εύκολα, γιατί υπάρχουν σε πολλά χρώματα, μοτίβα και μεγέθη.

Μπορεί εύκολα να δώσει ένα παιχνιδιάρικο τόνο στο σπίτι, ή να τονίσει τη σοβαρότητα που σε διακατέχει.

4) Κάνε το καθάρισμα διασκεδαστικό

Αν είσαι φοιτήτρια, οικοκυρά ή τέλος πάντων έχεις να καθαρίσεις το σπίτι κάποιου φίλου σου, τι πιο εύκολο αν μετακινούσες όλα τα έπιπλα και να τα έβαζες ξανά πίσω, χωρίς να ταλαιπωρηθείς;

Αυτό μοιάζει ονειρικό, αλλά αν υπάρχει τουλάχιστον ένα MyBeanBag δε θα μοιάζει τόσο βάρετη και κουραστική η δουλειά.

Άρα, καταλαβαίνεις ότι το MyBeanBag μπορείς να το κουβαλήσεις παντού ακόμα και εκτός σπιτιού, έξω στη φύση. Ακόμη, μπορείς να το καθαρίσεις εύκολα αν λερώθηκε από τις λιχουδιές ή επειδή αποφάσισε το κατοικίδιο σου να ξεκουραστεί… κυριλέ σήμερα.

Εδώ θα βρεις ένα σωρό από επιλογές MyBeanBag και θα ξετρελαθείς!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *