5 λόγοι που θα σε κάνουν να λατρέψεις το Bean Bag σου!

Σκέψου να κατασκευαζόταν κάθισμα ειδικά για ‘σένα, για τον δικό σου σωματότυπο, για το δικό σου τρόπο που σου αρέσει να κάθεσαι και όταν κάθεσαι να μη χρειάζεται να προσαρμοστείς εσύ στο σχήμα του, αλλά το κάθισμα να παίρνει το σχήμα που εσύ θέλεις.

Καλά το κατάλαβες – αυτό που μόλις περιέγραψα λέγεται Bean Bag. Το Bean Bag είναι τόσο εύχρηστο και αρμόζει σε τόσες πολλές περιπτώσεις που αν ψάχνεις τρόπους και ιδέες για να γεμίσεις τον χώρο σου όμορφα και πρακτικά, πρέπει σίγουρα να του ρίξεις μια ματιά.

Δες γιατί:

1. Σωστή στάση σώματος

bean bag chair

Το Bean Bag είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, που μόλις καθίσεις πάνω, παίρνει το σχήμα του σώματος σου και σε υποστηρίζει πλήρως, σε αντίθεση με τα κοινά καθίσματα που το σώμα μας αναγκάζεται να παίρνει μια αφύσικη θέση.

Το Bean Bag  είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν ενοχλήσεις στην πλάτη, πονοκεφάλους αλλά και για άτομα που δεν θα ήθελαν να έχουν στο μέλλον.

2. Εύκολο στην μεταφορά

bean bag chair

Τα Bean Bag πάει παντού αφού είναι ελαφρύ. Μπορείς να το βάλεις όπου θες για να το μεταφέρεις όπως θέλεις χωρίς να υπάρχει ο φόβος να γίνει κάποια ζημιά, όπως με άλλα έπιπλα.

Επίσης, μπορείς να αλλάξεις τη διακόσμηση του Bean Bag σου στο σπίτι σου, κυριολεκτικά σχεδόν σε 1 δευτερόλεπτο. Απλώς το τράβας εκεί που θες και είναι έτοιμο. Ότι πρέπει όταν περιμένεις παρέα.

3. Κάνει για παντού (εσωτερική/εξωτερική χρήση)

bean bag chair

Το Bean Bag μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μέσα στο σπίτι όσο και για εξωτερικούς χώρους, όπως: στη βεράντα, στο κήπο, στην πισίνα, στον περίπατο που θα πας στο πάρκο, στο βουνό ή θάλασσα για πικνίκ και όπου αλλού μπορεί να σε πάει η φαντασία σου.

Επίσης, το Bean Bag είναι ιδανικό για τις συναντήσεις με την παρέα σου, χαβαλέparties, αλλά και όταν αράζεις ήσυχα σπίτι, για χαλάρωση, με μουσική, για διάβασμα ή και μπροστά από την τηλεόραση.

4. Διακόσμηση

bean bag chair

Το Bean Bag είναι εξαιρετική ιδέα για να διακοσμήσεις τον χώρο σου, μέσα και έξω.

Υπάρχουν διάφορα είδη, σχήματα, χρώματα, μεγέθη και σχέδια για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα με σένα και τον χώρο σου. Πάτησε εδώ για να τα δεις.

Είναι πολύ ανθεκτικά, για να διακοσμήσεις τον εξωτερικό σου χώρο και για να έχεις το κατοικίδιο σου ή το παιδάκι σου να παίζουν με τις ώρες, χωρίς να ανησυχείς.

5. Φιλικό προς το περιβάλλον

bean bag chair

Τα Bean Bags είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αφού δεν χρησιμοποιείται καθόλου ξύλο για την κατασκευή τους. Με την αγορά ενός Bean Bag, βοηθάς στο πρόβλημα που υπάρχει από τις τεράστιες αποψιλώσεις των δασών, που έχουν ως αποτέλεσμα την υπερθέρμανση του πλανήτη και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας.

Πάτησε εδώ για να δεις ποιο Bean Bag σου ταιριάζει καλύτερα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *