Καλυτέρεψε τη ζωή σου προσθέτοντας απλά ένα bean bag στην καθημερινότητά σου!

Το bean bag είναι το κάτι διαφορετικό που έψαχνες για το σπίτι αλλά και για έξω, με μια ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και σχεδίων για τα μοντέρνα αλλά και κλασικά γούστα.

Είναι απολύτως κατανοητό λοιπόν γιατί αυτά τα μαλακά και ευπροσάρμοστα bean bags αντικαθιστούν τις σκληρές και άβολες καρέκλες και τους καναπέδες μας.

Δες πιο κάτω πόσο χρήσιμο είναι ένα bean bag στην καθημερινότητά σου:

Χαλάρωση και μόνο χαλάρωση!

 

Ταιριάζει απίστευτα σε χώρους όπου επικρατεί το παιχνίδι, το γέλιο και η διασκέδαση.

Φαντάσου για παράδειγμα τον εαυτό σου να κάθεται μπροστά στη τηλεόραση βλέποντας τον/την αγαπημένο/η σου ήρωα να πεθαίνει ή να προσπαθείς απεγνωσμένα να περάσεις στην επόμενη πίστα!

Μην τσαντίζεσαι.  “Βούλιαξε το σώμα σου μέσα στο μαλακό bean bag και χαλάρωσε!

Αγωνία για τα παιδιά τέλος!

Πόσες φορές απόλαυσες το καφέ σου χωρίς έννοιες όταν τα παιδιά σου παίζουνε γύρω από τα ξύλινα έπιπλα και τις μυτερές γωνίες;  Ε λοιπόν, με το bean bag αυτά θα είναι παρελθόν.  Αρχικά γιατί είναι τόσο μαλακά που και να χτυπήσουν πάνω τους τα παιδιά δεν θα πάθουν κανένα κακό!

Επίσης, είναι τόσο ανθεκτικά που δεν μπορούν να σπάσουν. Έτσι, τα παιδάκια μπορούν να τα μετακινούν και να παίζουν πάνω τους όσο τραβάει η ψυχούλα τους και εσείς να απολαύσετε ήρεμα τη μέρα σας.

Έχεις ζωάκι στο σπίτι που βολεύεται σε λάθος έπιπλα;

Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι πλέον για τις καρέκλες και τους καναπέδες που γεμίζουν τρίχωμα από το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Χάρισέ του ένα ολόδικό του bean bag για να κοιμάται, να ξεκουράζεται και να παίζει εκεί με τις ώρες.

Τα bean bags από δέρμα είναι τα ιδανικά για αυτές τις περιστάσεις αφού καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα.

Ω, ναι, πάει παντού!

Τέλος, το bean bag είναι ένα πολύ πρακτικό κάθισμα που σου επιτρέπει να το μετακινείς και να το παίρνεις παντού μέσα και έξω από το σπίτι – στη βεράντα, στην παραλία, στο πάρκο.

Ακόμη, λόγω μεγέθους και βάρους (πολύ ελαφρύ), μπορείς να το αποθηκεύσεις στη σοφίτα ή στη ντουλάπα και να το βγάλεις έξω όποτε χρειαστείς μια έξτρα θέση για να καθίσουν άνετα οι καλεσμένοι σου.

Είδες κάποιο bean bag πιο πάνω που θέλεις να το κάνεις δικό σου; Κλείσε τώρα ραντεβού από τη σελίδα του mybeanbag.eu και δοκίμασέ το!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *