Ξέρεις τι είναι το bean bag; Δες 5+1 τρόπους να το αξιοποιήσεις!

Νόμιζες και εσύ ότι το λένε “πουφ”; Δεν είναι. It’s a bean bag! Ίσως να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να συνδυαστεί μόνο σε φοιτητικά δωμάτια, όμως ήρθε η ώρα να αλλάξεις άποψη!

Έχει απίστευτο στυλ, είναι πολύ στη μόδα και μπορεί άνετα να διακοσμήσει ένα μοντέρνο σπίτι δίνοντας στο χώρο μια casual πινελιά.

Είναι τόσο βολικό και ευέλικτο που μπορείς να το μετακινήσεις εύκολα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ακόμη και έξω στη βεράντα ή τον κήπο.

Δες πιο κάτω μερικές ιδέες για το πώς να αξιοποιήσεις το bean bag σου:

1. Δώσε την πιο stylish αίσθηση στον χώρο σου!

Ο χώρος που τις πλείστες φορές περνάς αρκετό χρόνο αλλά υποδέχεσαι και κόσμο, είναι το καθιστικό. Γι’ αυτό πάντα θες να είναι περιποιημένο και καλόγουστο. Το bean bag θα δώσει μια διαφορετική νότα και ο χώρος θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ακόμη και το βράδυ που ίσως θα διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, μπορείς πλέον να το κάνεις αράζοντας εκεί ή κάπου αλλού. Μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες, ακόμη και δίπλα από το τζάκι.

2.  Άκουσε μουσική χαλαρά, με style και άποψη!

Συνήθως ακούς μουσική στο αυτοκίνητο καθώς οδηγείς ή στο σπίτι κάνοντας δουλειές. Ε δεν το λες και ώρα χαλάρωσης αυτό!

Όταν όμως έχεις το bean bag στο σπίτι, θα απολαύσεις πολύ περισσότερο τη μουσική σου και δεν θα θες να σηκωθείς απ’ εκεί.

3. Το bean bag “βγαίνει” για βόλτα!

Το κλίμα της Κύπρου σου χαρίζει πολλές καλοκαιρινές μέρες ακόμη και τον χειμώνα, έτσι δεν σε εμποδίζει τίποτα από το να πάρεις το bean bag σου και να πας μια εκδρομή.

Εκεί θα είναι “διπλή” η χαλάρωση, αφού θα είσαι έξω στη φύση, και παράλληλα θα μπορείς και να το ζήσεις πιο ξεκούραστα και ξέγνοιαστα.

4. Γιατί να μην είναι το επόμενο δώρο που θα του κάνεις;

Ένα αλλιώτικο δώρο που δεν θα το περιμένει! Δεν είναι μόνο για ψάρεμα βέβαια! Θα το αντικαταστήσει με οποιαδήποτε άλλη καρέκλα που μπορεί να κουβαλούσε ακόμη και στη θάλασσα για ηλιοθεραπεία.

Τώρα δεν ξέρω ποιος θα είναι ο τυχερός με αυτό το δώρο. Εκείνος ή μήπως εσύ; 🙂

5. «Αραχτός και λάιτ»!

Και ποιος δεν θέλει να χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Εκτός από εσένα, σίγουρα και ο/η σύντροφός σου.

Στο bean bag μπορεί να απολαύσει τον ελεύθερο του χρόνο αναπαυτικά στη βεράντα, χωρίς να καταπονεί τη μέση του πάνω σε μια πλαστική καρέκλα.

6. Κάνε τη διαφορά με την photo “mybeanbagcy”!

Μια διαφορετική selfie με παρέα… το bean bag! Θα χρειαστείς φαντασία, το κινητό σου, (εσένα και το bean bag σου εννοείται), ή και κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο φυσικά. Διάλεξε ένα τοπίο που σου αρέσει και αποτύπωσε τη στιγμή με μια selfie.

Αν είσαι fan του Instagram υπάρχει και συνέχεια! Ανέβασε την φωτογραφία σου με το hashtag #mybeanbagcy και κάνε tag την σελίδα μας @mybeanbagcy για να δεις τη φωτογραφία σου στα stories μας! 🙂

Mπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Υπάρχουν μονόχρωμα υφασμάτινα bean bags, με εκτυπωμένα σχέδια, ακόμη και παιδικά!

Διάλεξε το δικό σου ανάλογα με το χρώμα, το υλικό, ή το μέγεθος που γουστάρεις και σου ταιριάζει!

Και κάτι ακόμα: Εσύ ήξερες ότι μπορείς να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις;

Ρίξε μια ματιά στη συλλογή και πάρε τώρα το δικό σου bean bag! 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *