Μάθε πώς να κάνεις πιο αναπαυτικές τις στιγμές της ζωής σου με 1 Bean Bag!

Ίσως έχεις περισσότερη ανάγκη για ξεκούραση στη ζωή σου; Χαλάρωση; Διασκέδαση; Στιγμές γεμάτες από γέλιο μαζί με το παιδί σου και όχι μόνο; Τότε σου βρήκαμε τη λύση.

Δεν είναι οποιοδήποτε έπιπλο αλλά το πιο αναπαυτικό και ελκυστικό για παιδιά και μεγάλους – Δεν είναι άλλο απο το μοναδικό Bean Bag!

Διάβασε πιο κάτω τους τρόπους που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!

Διασκέδασε το παιδί σου

Τα χρώματα είναι γεγονός ότι τράβανε όλη την προσοχή στα παιδιά και μπορούν με τις ώρες να είναι απασχολημένα. Αυτό το αίσθημα της χαράς μπορεί να δημιουργείται εφόσον η προσοχή τους αποσπάται από αγαπημένους τους ήρωες!

Οι σούπερ ήρωες βοηθάνε στα πρώτα τους βήματα. Μπορεί να αποτελέσει παράγοντα για το πόσο γρήγορα θα περπατήσει το παιδί σου, εφόσον γίνεται το στήριγμα για την ισορροπία του, αναπτύσοντας τα βήματά του!

Κουρασμένος από τη δουλειά

Είσαι κουρασμένος απο την δουλειά και το παιδί ειναι γεμάτο ζωντάνια για παιχνίδι; Ο μόνος τρόπος για να βγείτε και οι 2 κερδισμένοι είναι η αναπαυτική επιλογή του Βean Bag!

Είναι η μόνη λύση για να χαλαρώσεις καθώς θα βρίσκεσαι αναπαυτικά σε αυτό το επίπλο! Ο μικρός θα το απολαμβάνει στο μέγιστο!

Ο τρόπος που μπορείς επίσης σαν πατέρας να μεταδόσεις με άμεσο τρόπο στο παιδί σου τις αρεσκείες σου, δηλαδή τους αγαπημένους σου ήρωες! Σκέψου το θα επιτύχεις το “Like father, like son”, αφού θα έχει καθημερινή επαφή μαζί τους.

Λάτρης της τεχνολογίας

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει πλέον από την τεχνολογία, κυρίως οι μικροί όταν είναι γεννήμενοι την ίδια εποχή με την υφιστάμενη τεχνολογία! Αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε ας τους κάνουμε να το απολαμβάνουν ξεκούραστοι!

Ο συνδυασμός αυτός, της απόλαυσης του bean bag, μπορεί να συμβαίνει ταυτόχρονα με άλλες δραστηριότητες π.χ. κονσόλες, παρακολούθηση τηλεόρασης, ακόμη και για το άκουσμα μουσικής από το ραδιόφωνο!

Διάβασε αναπαυτικά

Δεν θα υπήρχε ιδανικότερος τρόπος για να απολαύσεις την κάθε στιγμή που διαβάζεις το βιβλίο σου. Μην χάσεις αυτή την δυνατότητα να ζείς την ιστορία του βιβλίου χωρίς να σε παρεμποδίζει κάτι! Ζήσε αναπαυτικά την κάθε στιγμή που θέλεις να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου.

Ο μόνος τρόπος που η στιγμή σου μπορεί να ξεχωρίσει είναι όταν μέσα από πολλά έπιπλα, επιλέγεις ένα bean bag! Επίσης, μπορεί να κάνει τη διαφορά για τις στιγμές που εργάζεσαι όταν θέλεις να βρίσκεσαι στον πιο αναπαυτικό καναπέ που υπήρξε ποτέ!

Απόλαυσε τη θέα

Ποιος άλλος δεν θα ήθελε να ζήσει μια τέτοια στιγμή; Αυτές οι μοναδικές στιγμές αλήθεια είναι για να τις ζούμε στο μεγαλείο τους και δεν θα μπορούσες να αφήσεις την κάθε λεπτομέρεια να σου χαλάσει ένα τέτοιο ηλιοβασίλεμα!

Χρειάζεσαι την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση σε ένα τέτοιο τοπίο με ένα τέλειο συνδιασμό αμέσως μετά από την κουραστική μέρα στη δουλειά! Πρεπεί να μπορείς να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για όλη την σκληρή δουλειά που βάζει καθημερινά και η λύση είναι μόνο η απόλυτη χαλάρωση!

Δες εδώ πώς μπορείς να αγοράσεις το δικό σου μοναδικό bean bag!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *