5+1 ιδανικά μέρη να χαλαρώσεις πάνω στο Bean Bag σου!

Νιώθεις ότι οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η έντονη καθημερινότητα σε πιέζουν πολύ και δεν μπορείς να χαλαρώσεις όπως θέλεις;

Ή μήπως ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που με την πρώτη ευκαιρία θα βρουν ένα αναπαυτικό κάθισμα και θα περάσουν τις ώρες τους εκεί χωρίς να τους κουνήσει κανείς;

Τότε το bean bag είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει τη λύση εφόσον συνδυάζει τα παραπάνω και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου.

Μάθε πού μπορείς να τοποθετήσεις και να απολαύσεις το Bean Bag σου!

1.Στο σαλόνι σου

Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας σου; Και φυσικά η στιγμή που επιστρέφεις σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και θέλεις να χαλαρώσεις.

Τι θα έλεγες όμως να ξάπλωνες πάνω στο bean bag σου απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση; Είναι τόσο μαλακό και άνετο που θα νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στα σύννεφα χωρίς να θες να προσγειωθείς ξανά στη γη.

Η γωνιά του σαλονιού με το bean bag ανήκει πλέον σε σένα όταν θέλεις να χαλαρώσεις διαβάζοντας, βλέποντας τηλεόραση ή απλά χαζεύοντας στο κινητό σου.

2.Στην παραλία

Μαγιό ✔

Πετσέτα✔

Ομπρέλα✔

Bean Bag;

Αυτός θα πρέπει να είναι ο έλεγχος που θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι πριν πας στην παραλία. Αν θέλεις να ζήσεις κι εσύ μοναδικές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα δεν πρέπει να ξεχάσεις το bean bag σου στο σπίτι.

Διάλεξε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο με το μαγιό σου και πήγαινε στην παραλία. Να είσαι σίγουρος ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

3.Οπουδήποτε στο σπίτι

Νομίζεις ότι το bean bag έχει συγκεκριμένο μέρος που πρέπει να τοποθετηθεί; Ή μήπως νομίζεις ότι προορίζεται αποκλειστικά για ανθρώπινη χρήση; Η απάντηση και στα δύο είναι αρνητική.

Το κατοικίδιο σου έχει κι αυτό ανάγκες και ξέρει να επιλέγει το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσει. Βάλε ένα οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σου και ετοιμάσου για μια σκληρή μάχη για το ποιος θα καθίσει πρώτος.

4.Στην πισίνα σου

oznor

Έχει ήδη αρχίσει να καλοκαιριάζει και σκέφτεσαι πώς μπορείς να διακοσμήσεις την πισίνα σου; Έχεις αρχίσει να κουράζεσαι στα πλαστικά κρεβατάκια και θέλεις κάτι πιο άνετο;

Ε λοιπόν φέτος ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πρωτοτυπήσεις! Το bean bag είναι η καλύτερη επιλογή. Διάλεξε τα σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σου και φύγε από την πισίνα σου μόνο όταν τελειώσει το καλοκαίρι.

5.Στο βουνό

Είσαι λάτρης της φύσης και του βουνού αλλά παράλληλα δεν θέλεις να αποχωριστείς με τίποτα το bean bag σου; Κανένα απολύτως πρόβλημα αφού μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο, παίρνοντας το bean bag σου οπουδήποτε κι αν πας.

Είναι τόσο ελαφρύ και ανθεκτικό που θα σου κάνει τη ζωή εύκολη. Όχι άλλα διλήμματα πλέον ανάμεσα στη χαλάρωση και τη χειμερινή απόδραση. Απέδρασε χαλαρώνοντας!

5+1. Στο παιδικό δωμάτιο

Και φυσικά στο τέλος το καλύτερο! Αν ανήκεις στην κατηγορία των γονέων τότε το bean bag θα σου “λύσει” τα χέρια. Είναι ο καλύτερος τρόπος να παίζουν και να διασκεδάζουν τα παιδιά σου χωρίς να ανησυχείς για κάποιο τραυματισμό.

Πρόκειται για το πιο διασκεδαστικό και αναπαυτικό κάθισμα “γεμάτο” με αγάπη για τα παιδιά. Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ ευτυχισμένα τα παιδιά σου μην ψάχνεις το κατάλληλο δώρο, το έχεις μπροστά σου.

Ακόμη το σκέφτεσαι; Δες όλα τα χρώματα και σχέδια και αποφάσισε σήμερα κιόλας ποιο σου ταιριάζει!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *